Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

0575-845734
info@wijnhandelsmit.nl

Gratis verzending in NL
vanaf 18 flessen / € 100

Bezoek onze winkel

Burg. Galleestraat 12
7251 EB Vorden

}

Onze openingstijden

Woe - Do 13.00 - 17.30
Vrij 10.00 - 17.30
Zat 10.00 - 17.00

Neem direct contact op

Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria Classico Biologisch

13,50

Deze Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria Classico Biologisch is tot nu toe de enige en unieke DOCG op Sicilië. Het is een bevestiging van de hoge kwaliteit wijn die hier wordt gemaakt. De biologische druiven Nero d’Avola en Frappatto zorgen samen voor een elegante maar tegelijkertijd robuuste structuur met veel zonnig rood fruit.

Donkerrood met een boeket bestaande uit donkere, rijpe bessen. Zacht smaak, met goed afgerond fruit, dat doet denken aan bramen en pruimen. Het is een elegante wijn, met een zekere finesse en een mooie lange afdronk.

Het lokale Siciliaanse gerecht Pasta alla Norma past perfect past bij Cerasuolo di Vittoria. Het is een tomatensaus, met aubergines gebakken in olijfolie, allemaal gemengd met wat ricotta-kaas.

Schenk de Cerasuolo heerlijk licht gekoeld geserveerd en drink het eventueel ook samen met vlezige vis zoals tonijn en zwaardvis.

Beschrijving

Deze Santa Tresa Cerasuolo di Vittoria Classico Biologisch is tot nu toe de enige en unieke DOCG op Sicilië. Het is een bevestiging van de hoge kwaliteit wijn die hier wordt gemaakt. De biologische druiven Nero d’Avola en Frappatto zorgen samen voor een elegante maar tegelijkertijd robuuste structuur met veel zonnig rood fruit.

Donkerrood met een boeket bestaande uit donkere, rijpe bessen. Zacht smaak, met goed afgerond fruit, dat doet denken aan bramen en pruimen. Het is een elegante wijn, met een zekere finesse en een mooie lange afdronk.

Het lokale Siciliaanse gerecht Pasta alla Norma past perfect past bij Cerasuolo di Vittoria. Het is een tomatensaus, met aubergines gebakken in olijfolie, allemaal gemengd met wat ricotta-kaas.

Schenk de Cerasuolo heerlijk licht gekoeld geserveerd en drink het eventueel ook samen met vlezige vis zoals tonijn en zwaardvis.